Стажувальна практика магістрантів в старших класах профільної школи: психологічна складова - Щотка, О. П. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
У навчальному посібнику визначена мета, хід виконання, критерії оцінювання навчальних завдань з психології до стажувальної практики магістрантів. Матеріали посібника допоможуть в пошуку теоретичної інформації, підборі методик, організації та проведенні дослідження, оформленні звіту, а також підтримають процес самоаналізу, асиміляції нового професійного досвіду управління навчально-пізнавльною діяльністю та спілкуванням з учнями старших класів.