Реалії у художньому тексті: проблеми та способи перекладу - Терещенко, Анастасія Геннадіївна (My University, 2021)
Науковий керівник канд. філолог. наук, доцент кафедри німецької мови НДУ ім. М. Гоголя Ролік Анатолій Васильович, Внутрішній рецензент канд. філолог. наук, доцент кафедри німецької мови НДУ ім. М. Гоголя Блажко Марія Іванівна, Зовнішній рецензент канд. філол. наук, доцент кафедри теорії і практики перекладу з англійської мови Навчально-наукового інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка Данильченко Ірина Валеріївна