Жанрова специфіка творів Василя Шкляра - Смаль, Вікторія Володимирівна (My University, 2023)
Науковий керівник – кандидат філологічних наук, доцент кафедри літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики О. М. Капленко. Рецензент – кандидат філологічних наук, доцент кафедри літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики Н. І. Михальчук. Рецензент – кандидат філологічних наук, доцент, учитель української мови Ніжинського ліцею Ніжинської міської ради Чернігівської області при НДУ імені Миколи Гоголя О. М. Петрик.