Способи впливу у промовах про війну в Україні Джозефа Байдена та Бориса Джонсона (лінгвориторичний та порівняльний аспект) - Луценко, Олександра Вячеславівна (My University, 2023)
Науковий керівник: канд. філол. наук., ст. викладач кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Міщенко Т. В. Рецензенти: доктор філол. наук, проф. Колесник О.С., канд. філол. наук, доц. Мосієнко О.В.