Контроль сформованості англомовної соціокультурної компетентності учнів старшої школи - Тонкошкура, Катерина Володимирівна (My University, 2023)
Науковий керівник: канд. пед. наук, доцент кафедри прикладної лінгвістики Халимон І.Й. Рецензенти: канд. пед. н., доц. каф. германської філології та методики викладання іноземних мов Смелянська В.В., канд. п. н., доц. каф. прикладної лінгвістики Ларіна Т.В.