Зібрання творів. Том V Іронічна поезія та проза - Кнорозок, Леонід (НДУ ім. М. Гоголя, 2025)
Автор подає на суд читачів свій новий розбишацький доробок. Ось цитати: Сидю і мислю. П’ю уважно: щось муляє... За людство страшно – ну, наче у РАДБЕЗі чи в ООНі, украй стурбований! Тривожно: що, як спитають – жах шугає в скроні: "Платня за що?" – здуріти можна! А як вам такий тост, вимучений протягом півстоліття і багатократно нахабно презентований як експромт: Цінуй волю, живи вчасно, цілуй вволю, радій часто – прожитого чіпай рідко, живи довго, жмурся швидко… Книга розрахована на вузеньке коло читачів, подібних автору.