Подійність існування особистості - Кресан О. Д. (My University, 2010)
Стаття присвячена дослідженню життєвих подій та подійності в існуванні особистості. Розглядаються переживання та уявлення особистості про життєві події, проведене емпіричне дослідження даної проблеми за допомогою методу контент-аналіз. Виділені основні аспекти переживання подій та уявлень про них.
Keywords: подія; контент- аналіз; подійність; переживання; уявлення