Методика викладання англійської мови. Практикум: Психологічні фактори у вивченні мови. Модуль 1. Розуміння освітнього процесу - Пономаренко, О. В.; Таран, О. М. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
Видання пропонує матеріали для формування методичної компетентності майбутніх вчителів англійської мови з теми «Психологічні фактори у вивченні мови» модуля 1 «Розуміння освітнього процесу» та призначається для організації аудиторної та самостійної роботи студентів в процесі вивчення курсу «Методика викладання іноземних мов».