Освітні тренди - Білоусова, Надія (НДУ ім. М. Гоголя, 2025)
У навчальному посібнику подано інформацію про сучасні освітні тренди, розписано креативні завдання для занять. Представлено практичний матеріал, який можна використати у освітньому процесі закладів освіти. Матеріали адресовані студентам педагогічних спеціальностей, педагогам-практикам, учителям і методистам.