Вплив візуальних засобів на розуміння й запам’ятовування на слух другою іноземною мовою - Кожухівська, Сніжана Миколаївна (My University, 2024)
Науковий керівник Плотніков Є. О. к пед. наук. доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя; Рецензенти: Смелянська В.В., к. пед. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя; Петренко Л.І., учитель англійської мови Ніжинського обласного педагогічного ліцею Чернігівської обласної ради, спеціаліст вищої категорії, вчитель-методист.