ПОЛІТИКА США В АТР НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ ЯК СКЛАДОВА ГЛОБАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ ПРОТИДІЇ ЗАГРОЗАМ ДЛЯ СВІТОВОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО ПОРЯДКУ - Кривуца, Артем Віталійович (My University, 2021)
Науковий керівник: Барановський Фелікс Володимирович, доктор політичних наук, професор Рецензент: Крупеня Ірина Миколаївна, кандидат політичних наук, доцент Рецензент: Бойко Олександр Дмитрович, доктор політичних наук, професор
Keywords: ПОЛІТИКА; США; В; АТР