Робота з дитячим інструментальним ансамблем за методикою Карла Орфа - Ростовська, І. О. (Видавництво НДУ, 2015)
У посібнику розкрито теоретичні основи дитячого інстру- ментального музикування, висвітлено сутність музично- педагогічної концепції Карла Орфа, дається методичне забезпечення роботи з дитячим інструментальним ансам- блем за методикою К.Орфа. Посібник адресовано студентам, вчителям музики за- гальноосвітніх навчальних закладів.