Методичні рекомендації щодо написання курсової роботи з методики навчання іноземних мов для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня факультету філології, історії та політико юридичних наук НДУ імені Миколи Гоголя, що навчаються за ОПП «Середня освіта. Німецька мова і література» - Блажко, М. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Методичні рекомендації призначено для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня. Рекомендації містять робочу програму дисципліни «Курсова робота з методики навчання іноземних мов», поради щодо організації самостійної роботи студентів над курсовою роботою, а також вказівки щодо побудови, структури, оформлення курсових робіт, опис порядку проведення процедури захисту курсової роботи та вимоги до оформлення курсової роботи.
Keywords: методичні рекомендації; курсова робота; методика навчання іноземних мов; ОПП «Середня освіта. Німецька мова і література»