Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни "Соціально-педагогічна робота з різними типами сімей" - Хлєбік, С. Р.; Зінченко, Т. В. (My University, 2023)
Видання складається із завдань і методичних рекомендацій здобувачам освіти галузі знань 23 Соціальна робота, спеціальності 231 Соціальна робота за освітньою програмою «Соціальна робота з додатковою спеціальністю». Методичні рекомендації є складовою системи методичного супроводу освітнього процесу, спрямовані на підвищення якості підготовки фахівців за першим (бакалаврським) рівнем освіти та створення умов для ефективної організації процесу навчання з дисципліни «Соціально-педагогічна робота з різними типами сімей».
Keywords: сім'я; типи сімей; соціально-педагогічна робота; підготовка до практичного заняття; самостійна робота студентів