Особливості життєвого досвіду працівників ЧАЕС - Кравченко, Вікторія (My University, 2019)
Науковий керівник - доц. Кресан О.Д. «Особливості життєвого досвіду працівників ЧАЕС» Магістерська робота на здобуття освітнього ступеня магістр
Keywords: ПТСР; НАслідки травми