Утворення неологізмів сучасної німецької мови під впливом світової пандемії коронавірусу та їх переклад - Дорошенко, Анастасія Олександрівна (My University, 2021)
Науковий керівник: Лєпухова Наталія Іванівна, канд. філол. наук, доцент кафедри німецької мови; Рецензент: Ролік Анатолій Васильович, канд. філол. наук, доцент кафедри німецької мови; Рецензент: Білоус Наталія В’ячеславівна, канд. філол. наук, доцент кафедри іноземної філології і лінгвістики