Наступність і перспективність мовленнєвого розвитку дітей старшого дошкільного віку та учнів першого класу - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Розкривається проблема наступності в навчанні та вихованні дітей старшого дошкільного і молодшого шкільного віку. Характеризуються поняття "наступність", "перспективність", розкриваються діяльнісний і комунікативний аспекти життя дитини у закладі дошкільної освіти.
Keywords: наступність, перспективність; мовленнєвий розвиток, діяльнісний аспект