Специфіка патріотичного виховання у дошкільному дитинстві - Матвієнко, С. І. (Вид-во НДУ імені Миколи Гоголя, 2020)
Розділ монографії присвячено аналізу проблеми патріотичного виховання дітей дошкільного віку, охарактеризовано підходи сучасних фахівців до феномену патріотичного виховання, визанчено особливості патріотичного виховання в дошкільному дитинстві
Розділ у колективній монографії "Соціально-моральний розвиток і виховання дітей дошкільного віку" / за заг. ред. О.Л. Кононко
Keywords: патріотичне виховання; патріотичне виховання дошкільників