Фізико-математичні записки - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім.М. В. Гоголя, 2016)
До збірника включені наукові статті викладачів, наукових співробіт- ників та студентів кафедр вищої математики, прикладної математики, інформатики та освітніх вимірювань, фізики Ніжинського державного уні- верситету імені Миколи Гоголя з актуальних питань вищої та прикладної математики, фізики, інформатики, методики викладання дисциплін фізико- математичного циклу, освітніх вимірювань. Для фахівців у галузі математики, фізики, інформатики, забезпечення якості освіти, педагогіки вищої та середньої школи.
Збірник наукових праць