Поезія Оксани Забужко: провідні мотиви й художні образи - Шевченко, Юлія Віталіївна (My University, 2023)
Науковий керівник – Н.І. Михальчук, кандидат філологічних наук, доцент кафедри літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики. Рецензент – В.М. Пугач, кандидат філологічних наук, доцент кафедри української мови, методики її навчання та перекладу. Рецензент – Ю.І. Бондаренко – доктор педагогічних. наук, професор кафедри літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики.