МІЖПРЕДМЕТНІ ЗВ’ЯЗКИ ЯК КЛЮЧОВИЙ ЧИННИК ФОРМУВАННЯ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ - Хиль, Ярина Олексіївна (Міжнародний центр наукових досліджень. — Вінниця: Європейська наукова платформа, 2023)
У статті розглядається важливість та ефективність міжпредметних зв'язків математики та географії в освітньому процесі 6 класу, наведено приклади спільних тем та завдань, що поєднують ці дві дисципліни.