ПРИРОДООХОРОННІ ТЕРИТОРІЇ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ - АНДРІЙЧУК, Тамара Вячеславівна (My University, 2020)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр, Освітньо-професійна програма Середня освіта (Географія) зі спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) Науковий керівник: Барановська Ольга Віталіївна, канд. геогр. наук, доцент Рецензент: Шовкун Тетяна Миколаївна, канд. геогр. наук, доцент