Гоголезнавчі студії: Вип. III (двадцятий) - (:unkn) unknown (My University, 2013)
До збірника увійшли статті, в яких висвітлені проблеми творчої спадщини Миколи Гоголя, україно- і російськомовні бібліографії, анкети відомих вчених, рецензії на нові гоголезнавчі студії.
Гоголеведческие студии. Выпуск ІIІ (двадцатый)