ІІ мистецько-педагогічні читання пам’яті професора О. Я. Ростовського "Мистецька освіта України: проблеми теорії і практики" - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ, 2018)
Збірник склали науково-методичні статті та матеріали ІІ мисте¬ць¬ко-педагогічних читань пам’яті професора О. Я. Ростов¬ського, у яких висвіт-лю¬ються актуальні проблеми мистецької освіти: теорія і мето¬дика художнього навчання та виховання, професійна підго¬тов¬ка май¬бутніх вчителів мистецьких дисциплін, інноваційні технології в системі мисте-цького навчання, педагогічний потенціал хореогра¬фіч¬¬ного мистецтва, проблеми сучасного мистецтвознав¬ства в куль¬тур¬но-освітньому просторі.
ТЕОРІЯ І МЕТОДИКА МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ
Збірник науково-методичних статей Випуск 2