Греки в Ніжині. Збірник статей та матеріалів. Випуск ІІ. - (:unkn) unknown (My University, 2001)
Вміщено матеріали про духовні та культурні традиції Грецького церковного братства - унікального явища в історії України, що протягом XVII - ХІХ ст. існувало в Ніжині. Висвітлено цікаві та маловідомі факти про діячів грецької громади у місті, їх благодійну та просвітницьку діяльність, а також те, як нащадки греків відроджують сьогодні свої традиції.