Усвідомлення як один зі способів управління власними емоціями у професійній діяльності - Кресан О. Д. (My University, 2023)
Професійна діяльність є тієї сферою взаємодії, у якій принципово важливою компетенцією є здатність до управління власними емоціями та вміння регулювати небажані емоційні прояви. На сьогодні ці компетенції відносять до soft-skills і вони набувають усе більшого значення, особливо для представників професій типу «Людина – Людина».
Keywords: усвідомлення; управління; емоції; професійна діяльність