Міжнародний ринок транспортних послуг: проблеми та перспективи розвитку - Зозуля, Анастасія Віталіївна (My University, 2020)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня: бакалавр наук про Землю; Освітньо-професійна програма: Науки про Землю, Спеціальність: 103 Науки про Землю Науковий керівник: Афоніна Олена Олексіївна, кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Барановський Микола Олександрович, доктор географічних наук, професор