ФОРМУВАННЯ ДОСЛІДНИЦЬКИХ УМІНЬ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ ЗАСОБАМИ НАОЧНОСТІ - МЕШКОВА, Анна Вікторівна (My University, 2018)
Магістерська робота на здобуття кваліфікації «Магістр педагогічної освіти. Викладач педагогіки і методик початкової освіти, вчитель початкової школи» Галузь знань – 01 Освіта /Педагогіка Спеціальность 013 Початкова освіта Освітній ступінь – «магістр» Науковий керівник: к.п.н., доцент Гордієнко Тетяна Володимирівна Рецензенти: к.п.н., доцент Шевчук Марина Олександрівна, к.п.н., доцент Самойленко Олена Володимирівна