Навчання монологічного мовлення учнів старших класів на уроках англійської мови засобами кооперативно-інтерактивних технологій - Хотимченко, Олена Олександрівна (My University, 2019)
Науковий керівник: Ларіна Тетяна Валеріївна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри прикладної лінгвістики. Рецензент Чувакова Тетяна Григорівна, кандидат педагогічних наук, доцент. Рецензент Загоруйко Людмила Олексіївна, кандидат педагогічних наук, доцент.