ФОРМУВАННЯ У ДІТЕЙ СТАРШОГО ДОШКІЛЬНОЇ ВІКУ ОСНОВ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ ЗАСОБАМИ ІГРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Матвієнко, С. І. (Переяслав-Хмельницький: ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», 2018)
Проаналізовано різні види ігор дошкільників з огляду на їх використання у валеологічному вихованні та залученні дітей до здорового способу життя
Various types of preschool children's games are analyzed taking into account their use in valeological education and introducing children to a healthy lifestyle
Keywords: здоровий спосіб життя; ігрові технології