Українське Полісся: проблеми та тренди сучасного розвитку: матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Збірник містить матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Українське Полісся: проблеми та тренди сучасного розвитку». Видання адресоване науковцям, викладачам, учителям, аспірантам, студентам і всім, хто цікавиться сучасними проблемами розвитку території Українського Полісся. Матеріали подано в авторській редакції. Автори несуть повну відповідальність за зміст доповідей, а також добір, точність наведених фактів, цитат, власних імен та інших відомостей. УДК 911.2;911.3;551.583(477.41/42) ISBN 978-617-527-261-9  НДУ ім. М. Гоголя, 2022