Анатомія фортепіано: терміни ремонту та налаштування: Термінологічний словник - Гливацький, В. В. (Видавець Лисенко М.М., 2025)
Ця книга — незамінний довідник для всіх, хто має справу з фортепіано: майстрів, музикантів, студентів і просто зацікавлених. У словнику зібрані й систематизовані основні терміни, що стосуються будови, ремонту та налаштування інструмента. Кожне поняття подано з чітким поясненням, що допоможе краще розібратися у складних механізмах фортепіано та принципах їхньої роботи. Це видання стане корисним інструментом як для професіоналів, так і для тих, хто тільки відкриває для себе світ фортепіанної майстерності.