«Формування здоров’язбережувальної компетентності молодших школярів у процесі позаурочної виховної роботи» - Рибак, Наталія Вікторівна (My University, 2019)
Науковий керівник Філоненко Олена Станіславівна, канд. пед. наук, доцент Рецензенти: Кирилюк С.Д.,канд. пед. наук, докторант Інституту проблем виховання АПН України, вчитель географії та економіки Ніжинської гімназії № 3 Киричок І.І., канд. пед. наук, доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту НДУ імені Миколи Гоголя