Мова журналістських розслідувань програми «Гроші» на телеканалі «1+1» - Гавриленко, Валентина Анатоліївна (Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя, 2021)
У роботі розглянуто особливості програми журналістських розслідувань «Гроші» на телеканалі «1+1», наведено факти з історії жанру розглянуто існуючі класифікації методів, використовуваних в журналістських розслідуваннях, охарактеризовано безпеку журналіста в області отримання інформації, досліджено обмеження в отриманні інформації та можливі ненадання інформації журналісту, визначено технологічні характеристики програми. проведено аналіз мови журналістських розслідувань програми «Гроші» на телеканалі 1+1, з’ясовано результативність жанру журналістське розслідування на прикладі програми «Гроші».
кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавр; спец.: 061 – журналістика; наук. керівник Н. С. Подоляка
Keywords: журналістське розслідування, мова, захист інформації, безпека журналіста