АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ СУСПІЛЬСТВОЗНАВСТВА - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім.М. В. Гоголя, 2015)
До збірника включено наукові праці викладачів кафедри економічної теорії та соціально-економічної політики Ніжинського державного універ-ситету імені Миколи Гоголя методологічного спрямування з ряду актуаль-них проблем економічних наук. Статті розкривають аспекти формування й розвитку економічного мислення, методологічні основи використання математичного інструментарію в економічній теорії, ситуацію молодіжного ринку праці, політику доходів населення України та інше. Досліджуються основні проблеми мікро- та макроекономіки, закономірності розвитку світової економіки в умовах загальної глобалізації, зростаюча роль еконо-мічних знань у період реформування української економіки.
збірник науко-вих праць викладачів кафедри економічної теорії та соціаль-но-економічної політики