СУЧАСНІ ЗМІНИ КЛІМАТУ ЧЕРНІГІВЩИНИ ТА ЇХНІЙ ВПЛИВ НА ГОСПОДАРСЬКИЙ КОМПЛЕКС - Зеленько, Олег Миколайович (My University, 2020)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня: бакалавр наук про Землю; Освітньо-професійна програма: Науки про Землю, Спеціальність: 103 Науки про Землю Науковий керівник: Остапчук Валентина Володимирівна кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Філоненко Ю. М., кандидат географічних наук, доцент