АГРАРНА СФЕРА ЧЕРНІГІВЩИНИ: ОСОБЛИВОСТІ, ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ - Ільченко, Владислав Євгенович (My University, 2020)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня: бакалавр наук про Землю; Освітньо-професійна програма: Науки про Землю, Спеціальність: 103 Науки про Землю Науковий керівник: Барановський Микола Олександрович, доктор географічних наук, професор Рецензент: Філоненко І. М., кандидат географічних наук, доцент