СТУДЕНТСЬКА БІБЛІОТЕКА В КОНТЕКСТІ ІСТОРІЇ БІБЛІОТЕКИ НІЖИНСЬКОГО ЮРИДИЧНОГО ЛІЦЕЮ КНЯЗЯ БЕЗБОРОДЬКА (1840–1875 РР.) - Осіпова, Г. С. (My University, 2023)
Осіпова Г. С. Студентська бібліотека в контексті історії бібліотеки Ніжинського юридичного ліцею князя Безбородька (1840–1875 рр.) / Г. С. Осіпова // Бібліотека у сучасному інформаційному просторі: проблеми та перспективи (до 100-річчя бібліотеки Університету Ушинського) : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної бібліотечної конференції (17 листопада 2022 р., м. Одеса). Київ, 2023 р. С. 129–133
Keywords: Ніжинський юридичний ліцей князя Безбородька; студентська бібліотека; історія бібліотечної справи