ЗБІРНИК наукових доробків студентів-дослідників факультету психології та соціальної роботи. ВИПУСК 7 - (:unkn) unknown (My University, 2016)
До збірника увійшли матеріали і тези виступів студентів – молодих науковців на конференціях, які відбулися на факультеті психології та соціальної роботи НДУ імені Миколи Гоголя протягом 2015–2016 н. р.