Формування англомовної лексичної компетентності учнів профільної школи на матеріалі полісемічної лексики - Байдаліна, Яна Геннадіївна (My University, 2022)
Науковий керівник: Халимон І.Й., канд. пед. наук, доцент кафедри прикладної лінгвістики; Рецензенти: к.п.н., доц. каф. германської філології та методики викладання іноземних мов Смелянська В.В. к.п.н., доц. каф. прикладної лінгвістики Ларіна Т.В.