РИНОК АЛЬТЕРНАТИВНОГО ПАЛИВА В УКРАЇНІ - Соловей, Альбіна Вікторівна (My University, 2019)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня: магістр географії, туризмознавець, викладач географії; Освітньо-професійна програма: географія туризму, Спеціальність: 103 Науки про Землю Науковий керівник: Барановська О.В., кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Барановський М.О., доктор геогр. наук, проф. Рецензент: канд. економ. наук, проф. Зеленська О.О.