Гоголезнавчі студії: Вип. IV (двадцять перший) - (:unkn) unknown (My University, 2014)
У збірник увійшли статті, в яких висвітлені різні проблеми творчої спадщини Миколи Гоголя, україно- і російськомовна бібліографії.
Гоголеведческие студии. Выпуск IV (двадцять первый).