Психолого-педагогічні аспекти розвитку особистості в ранньому дитинстві - Кононко, О. Л. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
У навчальному посібнику розкрито сучасні підходи до розвитку, виховання та навчання дітей раннього віку в Україні та провідних країнах світу; схарактеризовано особливості упровадження компетентнісного підходу в освітній процес дошкільного закладу та підготовку майбутніх фахівців дошкільної сфери у вищому закладі освіти педагогічного профілю до роботи з малюками; визначено шляхи оптимізації освітнього процесу з метою формування педагогічної компетентності випускника у вказаному напряимі. Для викладачів і студентів вищих закладів освіти (спеціальності 012 "Дошкільна освіта"), науковців, різних категорій працівників дошкільної сфери.