ВИВЧЕННЯ НАВЧАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ З ШКІЛЬНОГО ПРЕДМЕТА "БІОЛОГІЯ - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ, 2017)
У навчально-методичному посібнику пропонується характеристика навчальної програми як документа, що визначає зміст біологічної освіти і скеровує діяльність учителя та учнів. Рекомендації містять приклади орієнтовного тематичного планування навчальних тем, розкрито низку методичних питань, що пов’язані з реалізацією завдань шкільної біоло-гічної освіти. Студенти зможуть користуватися методичними рекоменда-ціями при підготовці до лабораторних заняттях з методики біології, семінарських занять з педагогіки, при підготовці до екзамену з навчальної дисципліни.
Навчально-методичний посібник для студентів денного і заочного відділень природничо-географічного факультету