Методичні засади роботи концертмейстера класичного танцю в системі хореографічної освіти (ІІ частина) - Ваніна, І.; Сірякова, Г. (НДУ ім. М. Гоголя, 2026)
Друга частина навчально-методичного посібника «Методичні засади роботи концертмейстера класичного танцю в системі хореографічної освіти» зосереджена на практичних завданнях і містить добірку музичного та хореографічного матеріалу, що використовується під час уроків класичного танцю. Запропоновані матеріали стануть у пригоді здобувачам закладів вищої освіти, коледжів культури й мистецтв, концертмейстерам і майбутнім викладачам хореографії. Посібник покликаний сприяти ефективному налагодженню творчої взаємодії між концертмейстером, педагогом і здобувачем освіти, що є запорукою якісної професійної підготовки у сфері хореографічного мистецтва.