ФАХОВІ КОМПЕТЕНЦІЇ З ПОСТАНОВКИ ГОЛОСУ ЯК СКЛАДОВА ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Пархоменко, Л. В. (Видавництво НДУ імені Миколи Гоголя, 2019)
У статті розглядається проблема формування фахових компетенцій з поста- новки голосу як складова професійної компетентності майбутнього вчителя музичного мистецтва. Визначено сутність поняття "компетенція" як педа- гогічної категорії. Охарактеризовано головні компетенції у єдності трьох блоків: особистісні, професійно-педагогічні та функціональні. Акцентовано увагу на специфіці фахової діяльності педагога-вокаліста.
Keywords: майбутній учитель музичного мистецтва; студент-вокаліст; компетентності