Педагогічний супровід підготовки майбутніх вихователів до музичного виховання дошкільників - Матвієнко, Світлана Іванівна (Дніпровський державний технічний університет. Кам’янське, 2025., 2025)
Розглянуто особливості професійної підготовки майбутніх вихователів до роботи з дітьми дошкільного віку з музичного виховання. Вказано, яку роль у даному процесі відіграє ефективний педагогічний супровід. Проаналізовано погляди провідних сучасних українських вчених на проблему фахової підготовки майбутніх вихователів з урахуванням проведення роботи з музичного виховання дітей дошкільного віку.
Keywords: педагогічний супровід; професійна підготовка; музичне виховання; музичне виховання дошкільників