Проза Макса Кідрука: особливості рецепції - Корнух, Євгенія Володимирівна (My University, 2023)
Науковий керівник – кандидат філологічних наук, доцент кафедри літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики О. М. Капленко. Рецензент – кандидат філологічних наук, доцент кафедри літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики Н. І. Михальчук. Рецензент – кандидат філологічних наук, провідний бібліограф Гоголезнавчого центру Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя О. О. Костенко.