Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів для навчальної дисципліни «Органічна хімія» зі спеціальності 226 Фармація, промислова фармація - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів НДУ імені Миколи Гоголя для навчальної дисципліни «Органічна хімія» спеціальності 226 Фармація, промислова фармація містять силабус, програму навчальної дисципліни, методичні рекомендації щодо організації самостійної роботи та методичні вказівки виконання самостійної роботи з органічної хімії по темам і розділам згідно з робочою програмою зазначеної навчальної дисципліни.
Keywords: методичні рекомендації; фармація; 226 Фармація, промислова фармація