Практична підготовка майбутніх працівників позашкільної та інклюзивної освіти - Лісовець, О. В.; Хлєбік, С. Р.; Зінченко, Т. В. (My University, 2023)
Видання складається із завдань і методичних рекомендацій здобувачам освіти галузі знань 23 Соціальна робота, спеціальності 231 Соціальна робота за освітньою програмою «Соціальна робота з додатковою спеціальністю». Методичні рекомендації є складовою системи методичного супроводу освітнього процесу, спрямовані на підвищення якості підготовки фахівців за першим (бакалаврським) рівнем освіти та створення умов для ефективної організації процесу навчання з дисципліни «Соціально-педагогічна робота з різними типами сімей»
Методичний посібник
Keywords: позашкільна освіта; інклюзивна освіта; науково-дослідницька практика; педагогічна (інклюзивна) практика; стажувальна практика